Marina Almășan, despre cum a rămas fără emisiune la TVR. A făcut loc pentru „Surprize, surprize” a Andreei Marin

0 45

Marina Almășan a făcut dezvăluiri despre cum, în urmă cu ani, a rămas fără emisiunea pe care o avea la TVR, ulterior fiind ddifuzată pe post emisiunea “Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin.

Prezentatoarea de televiziune Marina Almășan, care a fost căsătorită cu muzicianul Victor Socaciu, a povestit, în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro, cum a ajuns să rămână fără una dintre emisiunile pe care le prezenta la Televiziunea Națională în umă cu ceva ani. Ea a afirmat că a fost înlocuită de show-ul “Surprize, surprize”, moderat de Andreea Marin.

“Eu am fost chemată într-o zi de Titus Munteanu, directorul de la TVR 1 pe atunci, şi mi-a spus aşa: „Uite, ştii, în Occident se obişnuieşte ca după ce o emisiune are foarte mulţi ani la activ, producătorul să facă şi altceva, adică să nu se rutineze, să nu ajungă publicul să se plictisească. Eu îţi propun să te gândeşti la un alt format, ţi-l voi da la o oră mai bună, ţi-l voi da sâmbătă în loc de joi, deci va fi un salt profesional pentru tine.“ Eu cumva am fost încântată, mă gândeam că ia uite, sunt invitată sâmbăta, cumva la masă cu oamenii care fac divertisment în TVR de ani de zile, nume foarte mari. A

m acceptat, am cedat foarte uşor, tatăl meu nici acum nu mă iartă pentru uşurinţa cu care am cedat. Eu am fost de bună credinţă şi am zis că dacă un profesionist de talia lui Titus Munteanu îmi propune aşa ceva, înseamnă că aşa e bine. Şi atunci am pus pe picioare alt format de succes, „Arca Marinei“.

La câteva luni după ce s-a oprit „Ceaiul de la ora 5“, a apărut la TVR „Suprize, surprize“ şi, după mulţi ani, Titus Munteanu mi-a mărturisit – „Ştii că atunci Lazarov, care mi-a fost foarte bun prieten, mi-a spus că dacă vreau un format străin cumpărat trebuie să fac curăţenie în zona respectivă, să nu mai existe nicio emisiune care să aibă un succes foarte mare, pentru ca noua emisiune să se poată impune foarte uşor.“ Mi-a recunoscut că ăsta a fost motivul pentru care a oprit Ceaiul”, a mărturisit Marna Almășan.

“În momentul în care au apărut „Surprizele“ eu mi-am dat seama că de fapt ăsta a fost motivul şi l-am întrebat. Dar el iniţial mi-a zis că nu, că mi-a dat un spaţiu foarte bun şi că emisiunea a prins foarte bine. Într-adevăr, „Arca“ a prins foarte bine, era un format nou, de asemenea, original, l-am prezentat cu Eugen Cristea. Cumva am trecut de la un succes foarte mare la un succes, e adevărat, mai mic, dar era o emisiune care promitea. Până la urmă şi asta a fost scoasă, tot abuziv, zic eu”, a adăugat ea.

Citește și: Programul spitalelor şi farmaciilor de Paşte 2018. Unde puteți apela în caz de urgențe medicale

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/marina-almasan-despre-cum-ramas-fara-emisiune-la-tvr-facut-loc-pentru-surprize-surprize-andreei-marin-2208152

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata