Marea finală de la „Ferma vedetelor” se apropie

0 38


Marea finală de la „Ferma vedetelor” se apropie. Asaltul pentru finală este miercuri, de la 20:30 si joi de la 21:30, așa că, cei 17 concurenți s-au reunit pentru Festivalul “Oaia albă, oaia neagră”. Printre invitați se numără și Andra, care îi va încânta pe cei prezenți cu piesele sale.

Într-o formă de invidiat și cu zâmbetul pe buze, concurenții au făcut o ultimă fotografie înainte de finala care va avea loc peste doar cteva zile.

Ultimul duel înainte de votul decisiv de la Ferma vedetelor s-a incheiat cu eliminarea lui Dinu Maxer din competitia pentru titlul de fermierul anului si marele premiu de 50.000 de euro. Dinu a pierdut duelul in fata lui Cosmin Natanticu, care este in ferma de la bun inceput si isi continua drumul mai departe in competitie.

Pentru că ziua de naștere l-a prins concurent la show-ul de pe Pro Tv, Cosmin Natanticu a sărbătorit la Ferma Vedetelor. Comediantul spera ca la împlinirea celor 38 de ani să aibă măcar un tort de urdă.

Citește și

EXCLUSIV: Polițist premiat cu ”Distincție de onoare”, reclamat la Parchet și dat în judecată pentru tortură. Victima cere daune de 100.000 de euro

 

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/marea-finala-de-la-ferma-vedetelor-se-apropie-2245448

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata