MAN. CITY 2-1 // Reacția lui Guardiola după meciul care poate decide titlul în Premier League

0 2

„Este ianuarie. Încă avem o mulțime de meciuri de jucat, multe puncte rămase în joc. Când ești deja în spatele liderului, nu își permiți astfel de pași greșiți. 

Nu am fost la capacitate maximă astăzi. Uneori se întâmplă asta, îi înțeleg pe jucători. Am marcat un gol rapid, apoi ne-am mai creat câteva oportunități bune de gol. În repriza secundă nu ne-am descurcat în fața mijlocașilor lor defensivi. Au închis perfect jocul.

Urmează un program dificil. Vin meciurile cu Arsenal, Everton și Chelsea. Dacă vrem să progresăm, trebuie să acceptăm aceste provocări. Nu vom renunța”, a declarat Guardiola în conferința de la finalul eșecului cu Newcastle.

Manchester City este pe locul secund în Premier League, la 4 puncte în spatele lui Liverpool. „Cormoranii” au și un meci mai puțin disputat, contra lui Leicester.

Vezi și: 

Șoc de proporții în Premier League: City e întoarsă după pauză cu Newcastle, iar Liverpool poate face pasul decisiv spre titluhttps://www.gsp.ro/international/campionate/newcastle-man-city-2-1-reactia-lui-guardiola-dupa-meciul-care-poate-decide-titlul-in-premier-league-558714.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata