Mai Multe Persoane Au Fost înjunghiate, în Incinta Unei Companii Din Florida

0 0


De
Dragoș Tănase,

Miercuri, 11 septembrie 2019, 22:35

Inițial se vehicula un număr de cinci răniți, însă ulterior o clinică medicală a precizat, citată de CNN, că au fost aduse pentru îngrijiri șase victime, una fiind în stare gravă.

Suspectul a fost reținut și identificat de polițiști. Acesta se numește Antwann D. Brown, în vârstă de 41 de ani, fiind angajat al companiei de aproape patru luni.

Nu au fost sunt cunoscute probleme la locul de muncă, în această perioadă, însă astăzi ar fi avut un conflict spontan cu colegii săi, care a degenerat într-un atac premeditat, potrivit șefului interimar al Poliției din Tallahassee, Steve Outlaw.

Brown a încercat să fugă din clădire după atac, dar mai mulți angajați l-au prins și l-au ținut la pământ până la sosirea ofițerilor, care l-au capturat la o clădire depărtare de locul faptei.

Citeşte şi:

”11 septembrie” – ziua când ticăitul ceasului terorist a resetat pacea lumii

Imagini tulburătoare cu dezastrul fără precedent lăsat de uraganul Dorian în Bahamas

Un băiat de 14 ani din Alabama și-a împușcat mortal cinci membri ai familiei

GSP.RO

Dinu, despre accidentul provocat de Mario: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 €. Să meargă cu metroul!”

Horoscop 12 septembrie 2019. Zodia care are probleme cu prietenii din cauza banilor

HOROSCOP

Horoscop 12 septembrie 2019. Zodia care are probleme cu prietenii din cauza banilor

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/mai-multe-persoane-au-fost-injunghiate-in-incinta-unei-companii-din-florida-2744738

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata