Mădălina Ghenea a luat cina cu mama lui Elon Musk

0 19


Mai mult, fiecare apariție în public a româncei face furori, așa cum s-a întâmplat și la Festivalul de Film de la Veneția din acest an, unde a fost extrem de sexy!

Însă, fotografia postată de aceasta zilele trecute pe rețelele de socializare a depășit orice așteptări, deoarece în imaginea respectivă Mădălina se afla lângă nimeni alta decât Maye Musk, mama lui Elon Musk, geniul din spatele Tesla.

Fotografia urcată în social-media de Maye Musk

Mădălina Ghenea a luat cina cu mama lui Elon Musk

Maye nu doar că a lăsat mesajul „m-am bucurat să te văd” la poza frumoasei brunete, dar, la rândul său, a pus pe Instagram o fotografie de grup de la aceeași petrecere Moncler în care apărea alături de Mădălina.

„Ador Milano, mai ales când am o asemenea companie”, a consemnat mama lui Elon Musk, un etalon de frumusețe și stil la cei 70 de ani ai săi.

Mădălina Ghenea e prietenă cu mama lui Elon MuskFotografia postată de Mădălina Ghenea, în care apare alături de Maye Musk

Află poveste de viață impresionantă a mamei lui Elon Musk, Maye Musk, pe VIVA.ro!

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Cum a scos Andrei Aradits „vedetismele” din fiu-său, care de doi ani a apucat-o pe calea actoriei. „I-am dat la temelie”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/madalina-ghenea-a-luat-cina-cu-mama-lui-elon-musk-2406755

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata