„M-au dorit și în Premier League, dar am spus NU”

0 2


„Am avut multe oferte din Championship și din Serie B din Italia, dar erau de la echipe care se băteau la evitarea retrogradării. Pe mine aceste oferte nu mă tentează. Mă pot duce la echipe din Championship sau din Premier League, dar la început de drum. Să pot să-mi fac eu echipa, strategia. Vreau să merg la echipe cu obiective îndrăznețe, care nu se bat la retrogradare”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

„Am avut ofertă de la Crystal Palace din Premier League”

Tehnicianul campioanei României a fost căutat de Crystal Palace în perioada când o antrena pe Dinamo Moscova (2012-2014), însă a refuzat-o, deși echipa se afla în Premier League.

„Am avut ofertă de la Crystal Palace din Premier League, când echipa avea 4 puncte din 11 meciuri. A venit patronul lor în România după mine și mi-a pus contractul pe masă. I-am zis «cum facem, că aveți 4 puncte din 11 meciuri?». Mi-a spus că îmi prelungește contractul dacă salvez echipa, altfel mă schimbă.

Atunci eram la Dinamo Moscova, aveam o echipă bună și eram sus în clasament. Era greu să mă duc acolo să salvez echipa. În schimb, antrenorul care a mers acolo a reușit să îi țină în prima ligă. Trebuie să ai noroc să fii dorit de o echipă mai bună. Ești compromis dacă te duci și retrogradezi din prima”, a adăugat Dan Petrescu.

Citește și:

Dan Petrescu, prima reacție după conflictul cu Sebastian Colțescu » Cum se scuză tehnicianul CFR-ului: „Am greșit, dar nu mai pot!”

Cum a răspuns Dan Petrescu la întrebarea: „Vii în locul lui Contra la națională?” / „E visul meu”

Cum arata tânăra care ziua este o avocată de succes, dar care lucrează și ca prostituată de lux, cu jumătate de normă. FOTO

Libertateahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/motivul-pentru-care-dan-petrescu-a-refuzat-toate-ofertele-din-anglia-m-au-dorit-si-in-premier-league-dar-am-spus-nu-577069.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata