”M-am simțit ca un Ronaldo”

0 38

Articol de — Eduard Apostol Vineri, 01 Iunie, 10:35

Gustavo este de părere că echipa din Bănie e obligată să-și depășească performanța din actualul sezon, locul 3 și Cupa României.

Elementul brazilian al triadei ofensive a Băniei, Gustavo, a ajuns de câteva zile în țara natală și se relaxează alături de familie și de prieteni la Sao Paulo. Vârful de 26 de ani se energizează pentru ediția viitoare, când speră ca oltenii lui să depășească performanțele din actualul sezon, când au terminat pe locul 3 în campionat și au câștigat Cupa României.

„Am adus un tricou al Științei și medalia de la Cupă, au devenit suveniruri de preț pentru mine și familie. M-am simțit ca Ronaldo, «Il Fenomeno», după ce-am ridicat trofeul, dar clipele cele mai frumoase au fost în oraș, a doua zi, cu mulțimea de oameni strânși să celebrăm trofeul.

Au fost cele mai frumoase momente din cariera mea, îi mulțumeam în gând lui Dumnezeu că m-a făcut fotbalist. Acasă, familia m-a primit ca pe un campion, sunt un răsfățat”, a povestit brazilianul.

Melodiile ajunse în Brazilia

„La anul putem fi și mai puternici, și mai sus în clasament. Chiar dacă n-o afirmăm, fiecare dintre noi ne gândim că vom fi în lupta la titlu. Ne obligă suporterii noștri fantastici, performanțele din actuala ediție, faptul că suntem o forță pe noul stadion din Bănie.

Gândiți-vă că vom avea un mare avantaj: meciurile de acasă chiar le vom juca acasă, nu la Severin sau în altă parte, iar acolo, cu „vulcanul” alături, foarte puțini adversari ne pot ține piept”, a mai spus Gustavo. A adus cu el peste Ocean un CD cu imnurile oltenilor: „Cei de acasă sunt plăcut impresionați de aceste cântece, le-am tradus eu. Eu cânt în gând de fiecare dată înaintea partidelor aceste melodii, îmi dau putere”, a adăugat fotbalistul. 

14 goluri și 4 assist-uri a reușit brazilianul în 39 de meciuri în ultima ediție

7.000 de oameniau celebrat în centrul Băniei câștigarea Cupei României

Mondialul lui Gustavo:
– Campioana mondială: Brazilia
– Golgeter: Neymar
– Fundașul turneului: Sergio Ramos
– Surpriza: Belgiahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-oltenii-vor-sa-si-depaseasca-performantele-brazilianul-craiovei-exulta-m-am-simtit-ca-un-ronaldo-540792.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata