Luminița Anghel împlinește 50 de ani pe 7 octombrie

0 8


Pe Luminița Anghel am întâlnit-o în Brașov, alături de băiețelul ei în vârstă de 7 ani, Filip. Artista nu părea nici măcar că ar fi atins pragul vârstei de 40 de ani, așa că ne-a venit greu a crede că deja a ajuns la 50! Pentru că „s-a scuturat” de multe kilograme, afișând acum o siluetă subțire, dar și pentru că are, ca întotdeauna, o atitudine tinerească, nimănui nu-i vine a crede că Luminița Anghel are vârsta pe care o indică buletinul. „Eu sunt de-o vârstă cu Cerbul de Aur. El, în 1968 a avut prima ediție, eu, în 1968 m-am născut. Schimb prefixul și sunt foarte mândră de acest lucru. Așa cum spun foarte mulți, poate este un clișeu, vârsta este doar o cifră în actul de identitate. Cei 50 de ani îi primesc foarte deschisă, fericită și pozitivă, pentru că nu îi arăt și mă bucur că-mi spune lumea asta”, ne-a spus amuzată artista.

Luminița Anghel împlinește 50 de ani

 

Luminița Anghel împlinește 50 de ani și dă o petrecere mare unde își cheamă prietenii apropiați

 Dat fiind că este o cifră rotundă, cu o semnificație puternică, Luminița Anghel are de gând să dea și o petrecere, care să se ridice la nivelul celor 50 de ani. „Pentru că e schimbare de prefix și este jumătate de secol, așa, ca să sune mai greu și mai înfricoșător, o să fac o petrecere, pentru prietenii mei foarte apropiați de aici, din România, pentru că nu am petrecut niciodată cu ei. Întotdeauna am fost în altă țară de ziua mea. Am fost mereu plecată”, ne-a mărturisit Luminița Anghel.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu

VIDEO / De ce nu vrea Andreea Bălan să arate chipul fiicei sale. „Cred foarte mult în energii. Îmi protejez copilul”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/video-exclusiv-luminita-anghel-implineste-50-de-ani-fac-jumatate-de-secol-asa-sa-sune-mai-greu-mai-infricosator-2415529

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata