Lucescu si-a iesit din minti: „N-a fost eroare umana, a venit aici cu un scop precis!” FOTO | Greseala de „judeteana” a brigazii de arbitri – www.sport.ro

0 16Razvan Lucescu a facut o criza de nervi la meciul din ultima etapa.


PAOK Salonic a castigat partida din deplasarea de la Panionios, scor 1-0, in etapa a doua, insa antrenorul roman a facut o criza de nervi la final. PAOK putea marca si golul doi, dar Akpom a fost oprit dupa o greseala de incepator a tusierului. Asistentul a oprit faza pentru off-side in conditiile in care jucatorul lui Lucescu era intr-o pozitie regulamentara evidenta.


„Sigur n-a fost o eroare umana. Cineva a venit aici cu un scop precis! Nu era o chestiune de centimetri, Akpom se afla in joc cel putin 5 metri. De aceea am si reactionat furios pe margine”, a declarat Razvan Lucescu la final.


Tusierul i-a refuzat astfel primul gol in tricoul lui PAOK fostului jucator al lui Arsenal. „Fiecare gol si meci sunt importante, iar un astfel de gol poate decide un campionat. Dar se mai intampla si greșsli de acest gen. Mi-ar fi placut sa fi fost primul meu gol la PAOK”, a declarat Akpom.

https://www.sport.ro/fotbal-extern/lucescu-si-a-iesit-din-minti-n-a-fost-eroare-umana-a-venit-aici-cu-un-scop-precis-foto-greseala-de-judeteana.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata