Lora nu se mărită pentru că nu are când/ VIDEO EXCLUSIV

0 7


În ultimul an, nici dacă și-ar fi dorit mai mult decât orice pe lume să devină oficial soția lui Ionuț Ghenu, Lora nu ar fi avut timp fizic să se prezinte în fața ofițerului de stare civilă! Pentru ea, o zi liberă înseamnă o zi pierdută, așa că preferă să amâne ceea ce pentru unii poate fi primordial: nunta. În plină campanie de promovare a cele mai recente piese, Lora este mereu pe fugă. Are mare noroc că Ionuț, în calitate de manager, nu doar de iubit, îi este mereu alături, altfel, n-ar fi avut când să se vadă.

„Noi, pentru că ne simțim ca un cuplu căsătorit, care împarte tot, nu ne grăbim la altar. De ce? Pentru că dacă stăm bine și ne gândim, avem foarte multă treabă de făcut. Tot timpul este atât de multă treabă, încât asta cu nunta pică mereu pe ultimul plan. E chestia pe care o amâni prima. Din păcate, chestiile care par superficiale pentru unii, cum ar fi să merg la manichiură sau alte lucruri de genul ăsta, pentru mine sunt importante, din cauza mediului în care activez și atunci, eu și Ionuț când avem de alergat sau când avem de făcut o chestie sau dacă avem într-un an două săptămâni libere, ne gândim: ne căsătorim sau mergem într-o vacanță? Normal, mergem în vacanță!”, ne-a explicat Lora.

Lora nu se mărită pentru că nu are când

 Lora nu se mărită pentru că nu are când însă visează să faca nuntă și copil 

 Cu toate acestea, Lora nu exclude ideea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă, ba chiar, cunoscându-se, susține că într-o zi va lua atitudine și va recupera în câteva luni tot ce a amânat în ultimii ani. Cu alte cuvinte, vrea ca într-un timp relativ scurt să facă și nuntă, și copil, și… ce mai trebuie. „Vrem o nuntă mică. Singura variantă este să facem nunta într-una dintre vacanțe. Poate mă enervez o dată și într-un an rezolv tot: și nuntă, și copil și tot mai ce trebuie. Bum-bum și am scăpat. Cam așa e la mine”, ne-a mai spus cântăreața.

FOTO: Sorin Cioponea

VIDEO/Un caz social prezentat de Libertatea a avut ecou! Bătrânul care nu mai putea mânca, ajutat de un stomatolog. „În maximum o lună o să-i putem reda zâmbetul!”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/videolora-nu-se-marita-pentru-ca-nu-cand-poate-ma-enervez-si-intr-un-rezolv-tot-nunta-si-copil-2449822

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata