LIVERPOOL – CHELSEA | Se intampla si la case mai mari! Cum a putut sa-i scrie responsabilul cu echipamentele de joc de la Chelsea numele lui Jorginho :)

0 1Chelsea o conduce cu 1-0 la pauza pe Liverpool, in Supercupa Europei. Unicul gol al partidei a fost marcat de campionul mondial Giroud.


Liverpool si Chelsea se dueleaza de la aceasta ora in Supercupa Europei. La pauza, formatia londoneza, antrenata de Frank Lampard, conduce cu 1-0, gratie unui gol marcat de campionul mondial Olivier Giroud.


Chelsea a fost mai directa in prima parte si a parut mai in control, chiar daca Liverpool a fost cea care a avut prima ocazie de gol a meciului prin Salah.


Jorginho, mijlocasul lui Chelsea, a jucat in prima repriza cu un tricou pe care i s-a inscriptionat numele gresit. Jorghino i-au scris cei de la Chelsea pe spate.MLADA BOLESLAV – FCSB, JOI, 20:00, in direct la PRO TV! Bucurati-va de fotbal!

https://www.sport.ro/fotbal-extern/liverpool-chelsea-se-intampla-si-la-case-mai-mari-cum-a-putut-sa-i-scrie-responsabilul-cu-echipamentele.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata