LITUANIA – ROMANIA | Mitrita a fost la o PALMA de Trofeul Puskas! Executie FABULOASA a jucatorului de la Craiova! VIDEO – www.sport.ro

0 33Alexandru Mitrita a reusit faza meciului de la Vilnius.


Surpriza din primul 11 a lui Cosmin Contra, Alexandru Mitrita, a aratat si la nationala ca este unul dintre cei mai in forma jucatori din campionatul intern. Mitrita, cel care are 8 goluri in 10 partide in acest sezon in Liga 1, a reusit o executie senzationala in partida cu Lituania.


La scorul de 1-0 in minutul 52, Mitrita a trimis din foarfeca extraordinar! Din pacate, reusita excelenta a jucatorului de 23 de ani a fost oprita cu un reflex pe masura al portarului lituanian, Ernestas Setkus. Mitrita a trecut putin pe langa primul sau gol la echipa nationala a Romaniei!


Mitrita a fost la un pas de accidentare dupa executia spectaculoasa – a avut nevoie de ingrijiri medicale. Din fericire, si-a revenit si a putut sa ramana pe teren.

https://www.sport.ro/nationala/mitrita-a-fost-la-o-palma-de-trofeul-puskas-executie-fabuloasa-a-jucatorului-de-la-craiova-a-trimis-spectaculos.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata