Legătura neștiută dintre Ilie Micolov și marian Ionescu, de la Direcția 5

0 24


Relație cu totul specială între regretatul cântăreț Ilie Micolov și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Puțină lume știe că Ilie Micolov a fost cel care l-a ajutat pe Marian Ionescu în cariera sa muzicală. Ilie Micolov a fost cel care i-a pus chitara în mână lui Marian Ionescu.

Citeste si

O familie din Iași s-a intoxicat cu ciuperci. Cinci copii au fost în pericolMomentele de cumpănă din viața Mirelei Vaida. „Mie nu mi-a ieșit. Foarte greu îți revii”

Mii de Români înfuriați! Înmatriculările mașinilor second-hand AU FOST SUSPENDATE!
Astrologii au aflat în ce lună se nasc cei mai norocoși oameni

Legendarul artist l-a încurajat pe pușțiul Marian Ionescu, pe când acesta avea doar 17 ani, să urmeze o carieră muzicală și să se ocupe de studiul chitarei bass, instrumentul ce a definit istoria Direcția 5.

Ilie Micolov a încetat din viață sâmbătă, 21 iulie 2018, la vârsta de 69 de ani. Artistul care a lansat hit-ul „Dragoste la prima vedere” avea mari probleme de sănătate și se deplasa foarte greu în ultima perioadă de timp. Ilie Micolov nu avea pensie și fusese uitat de familie, fiica și soția sa afându-se în Germania.

Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 iulie 2018. Soarele va intra în zodia Leului. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă. Lună Plină în Vărsător

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/legatura-nestiuta-dintre-ilie-micolov-si-marian-ionescu-de-la-directia-5-2336969

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata