Le-a promis o surpriza, insa nimeni nu se astepta la asta! Ce a facut un arbitru la ultimul meci din cariera: a luat spray-ul si a scris un mesaj pe gazon

0 1Duelul echipelor care au promovat in Ligue 1 a avut un final inedit.


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!


Metz a invins-o cu 1-0 pe Brest in ultima etapa din Ligue 2 si a incheiat pe primul loc sezonul, cu 7 puncte peste adversara de vineri seara. Ambele echipe vor juca insa in Ligue 1 in sezonul viitor, astfel ca finalul partidei a fost prilej de sarbatoare.


Insa nu cele 2 echipe au fost in prim plan, ci arbitrul Yohann Rouinsard. Acesta a arbitrat pentru ultima data in cariera, el urmand sa se retraga dupa ce a depasit limita de varsta admisa. Cu peste 600 de meciuri in cariera si 15 ani petrecuti in Ligue 1, Rouinsard a promis o surpriza inaintea partidei si s-a tinut de cuvant.


El le-a cedat cartonasele jucatorilor inainte de fluierul final si a fost aplaudat de tot stadionul. Dupa aceea, el a folosit spray-ul pentru a scrie „Merci” pe gazon.


 


Ligue 2 referee says goodbye the only way he knew how. ???? pic.twitter.com/94prvjuJir


— Football Whispers (@FB_WHISPERS) May 18, 2019

https://www.sport.ro/franta/le-a-promis-o-surpriza-insa-nimeni-nu-se-astepta-la-asta-ce-a-facut-un-arbitru-la-ultimul-meci-din-cariera.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata