Laura Cosoi A Vorbit Despre Modul în Care A Ales Să își Crească Fetița

0 1

Joi, 18 iulie 2019, 15:01

Pentru că mulți au considerat că cei doi nu procedează corect, fetița fiind foarte mică, actrița a postat un mesaj pe contul de socializare, în care explică de ce a luat această hotărâre.

„Rita este cu noi peste tot pentru că așa ni se pare firesc. Nu vrem să demonstrăm nimic, nu facem nimic deosebit față de alți părinti care își iau copiii cu ei în vacanțe, nu este un act de curaj, nu am pus niciun pariu, nu facem lucrurile altfel decât simțim, altfel decât sunt valorile după care ne-am ghidat până acum. ☺️ Nu avem nevoie de pauză pentru că “lucram” la relatia noastra cu Rita de față. Ne strângem în brațe, ne ținem de mână, ne înțelegem tacit din priviri dacă ne amuza vreo prostioară făcută de Rita și ne place să ne descoperim și așa, în postura de parinti. Pe Rita o integrăm în viața noastră și ne dorim să fim împreuna, sa cunoastem locuri noi, să întâlnim oameni faini. Suntem norocosi ca putem face asta dar este și asta o alegere pe care ne-o asumam. Nimic nu este greu dacă te raportezi corect la schimbările pe care le presupune venirea pe lume a unui copil. Ne-am dorit foarte mult acest pui de om și acum, că este în viata noastra, nu ne mai ramane decât să o trăim împreuna, asa cum am visat! ♥️ #familygoals #lauracosoi #Rita”, a fost mesajul postat de Laura Cosoi pe contul de socializare.

Citeşte şi:

Comisia Europeană a aprobat tranzacția prin care Vodafone cumpără UPC RomâniaSursa: https://www.libertatea.ro/entertainment/laura-cosoi-a-vorbit-despre-modul-in-care-a-ales-sa-isi-creasca-fetita-nu-vrem-sa-demonstram-nimic-2699653

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata