„La început, era rigid ca un lemn! Acum e de nota 6-7”

0 4

În urmă cu 10 ani, când era primarul Sibiului, Klaus Iohannis a angajat un antrenor de tenis, pe Marius Vecerdea, care l-a inițiat în acest sport.

Vecerdea, 44 de ani, a vorbit pentru Libertatea despre colaborarea cu președintele Klaus Iohannis și spune că a fost uimit de progresul rapid al acestuia. 

„Nivelul tehnic de pregătire în materie de tenis cu care dânsul a venit la noi era undeva la minus unu. Era rigid ca un lemn. Nu mai făcuse nici un sport. Sincer să fiu, nu mă aşteptam să progreseze atât de repede, mai ales că vorbim despre un om care nu făcea sport în mod curent.

Acum a ajuns undeva la nivelul 6-7, dacă vorbim de un circuit de amatori. Președintele nu joacă pe puncte sau pe seturi și uneori poate apărea sentimentul că n-are miză în joc”, a spune Vecerdea. 

Interviul intregral, în care Vecerdea vorbește despre relația cu Iohannis și despre situația de la Federația Română de Tenis, poate fi citit AICIhttps://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/interviu-libertatea-cu-antrenorul-de-tenis-al-lui-klaus-iohannis-la-inceput-era-rigid-ca-un-lemn-acum-e-de-nota-6-7-563826.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata