Judecătoria Slatina Decide Azi Dacă Sorina Poate Pleca Din țară Cu Părinții Adoptivi | Ştiri, Știri România | Libertatea

0 1

De
Răzvan Mihalașcu,

Joi, 18 iulie 2019, 09:14

Judecătoria Slatina a amânat pentru joi decizia în cazul Sorinei pentru a fi îndeplinite obligații stabilite în sarcina părților, fiind vorba de chestiuni organizatorice, relatează Mediafax.

Magistrații urmează să stabilească dacă Sorina, fetița de opt ani crescută de un asistent maternal din Baia de Aramă, poate pleca din țară alături de părinții care au adoptat-o. Este vorba despre o familie de români stabiliți în Statele Unite.

Potrivit sursei citate, Judecătoria Slatina este a cincea instanţă chemată să soluţioneze ordonanţa preşedinţială, după Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinţi, Curtea de Apel Craiova şi Tribunalul Olt.

În urmă cu aproape o lună, procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a cerut instanței să interzică plecarea din țară a Sorinei.

Luni, procurorul general a declarat că speră ca familia care a înfiat-o pe Sorina nu va părăsi țara înainte de decizia Judecătoriei Slatina, cu toate că procedura de adopție a fost finalizată.

În urmă cu aproape
o lună, Sorina, o
fetiță de opt ani, a fost luată din casa din Baia de Aramă în
care a fost crescută de un asistent maternal, după ce a fost
înfiată de o familie din Statele Unite.

Citeşte şi:

Povestea Sorinei, fetița de 8 ani luată cu mascații de la familia de asistenți maternali. 5 ani n-a vrut-o nimeni, acum două familii se bat pe ea!Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/judecatoria-slatina-decide-azi-daca-sorina-poate-pleca-din-tara-cu-parintii-adoptivi-2699296

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata