Jucătorul de poker Daniel Negreanu știe ce parteneră vrea. „Sunt în căutarea unei femei inteligente. Nu a uneia proaste”

0 20

Daniel Negreanu este o legendă a pokerului. Românul este unul dintre cei mai cunoscuți jucători profesioniști din lume. Are tot ce și-ar putea dori, însă în plan personal este singur, după cum a afirmat într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

„O să am doi copii, dar încă nu știu cu cine. Am luat această decizie recent, când eram într-o relație, dar s-a terminat. Acum sunt liber și deschis posibilităților, așa că sunt în căutarea unei femei inteligente. Nu a uneia proaste”, a declarat Daniel Negreanu.

„Nu-mi pasă dacă joacă poker sau nu. Apreciez dacă este inteligentă și de succes și ambițioasă”, a mai spus el.
„Să fii jucător de poker îți oferă multă libertate. Cine n-ar vrea să meargă în vacanță la Barcelona sau Monte Carlo? Este o viață frumoasă. Iar când nu joci, ai libertatea de a face tot ce vrei. Nu cred că viața asta ar afecta negativ o relație. Doar dacă nu pierzi toți banii”, a încheiat celebrul jucător de poker.

Povestea lui Daniel Negreanu a început dinainte să se nască, atunci când părinții lui au emigrat în Canada, cu numai 5 dolari în buzunar. Se întâmpla în anul 1967. Tatăl Constantin era din Iași, mama – Ana, din Iași. Daniel Negreanu a devenit unul dintre cei mai mari jucători de poker din lume, adunând o avere impresionantă, peste 40 de milioane de dolari. De 20 de ani este stabilit în Las Vegas.

Citește și: Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/jucatorul-de-poker-daniel-negreanu-stie-ce-partenera-vrea-sunt-cautarea-unei-femei-inteligente-nu-uneia-proaste-2396424

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata