jucătorii lui Dică s-au făcut de râs cu Poli Iași » Un fotbalist a luat nota 2!

0 30


Marti, 08 Mai, 08:46

FCSB a pierdut pe terenul celor de la Poli Iași, 0-1, și a rămas pe locul doi, la un punct în spatele celor de la CFR Cluj, cu două etape rămase până la final.

Deși au avut inițiativa și au fost cei care au atacat mai mult, jucătorii roș-albaștrilor nu au impresionat și nu au avut mari ocazii la poarta lui Rusu. Pe final, fotbaliștii lui Dică și-au pierdut concentrarea, iar Poli Iași a marcat în minutul 89.

Fundașul Bogdan Planici, care a pierdut mingea la golul gazdelor, a primit cea mai mică notă a meciului, 2. Și Mihai Bălașa și Romario Benzar au avut evoluții dezastruoase, fiind notați cu 3 de Gazeta Sporturilor. Nici Alibec nu a impresionat, primind 4.

Cei mai buni steliști au fost Constantin Budescu, Mihai Pintilii și Dennis Man, care au luat 6. Remarcații partidei au fost Andrei Cristea, marcatorul golului, și Ionuț Panțâru, care a făcut faza golului. Ambii au primit 8 din partea Gazetei Sporturilor. Nicolae Dică, tehnicianul stelist, a fost notat cu 3, iar Flavius Stoican, antrenorul ieșenilor, a luat 8.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/note-gsp-catastrofa-la-fcsb-jucatorii-lui-dica-s-au-facut-de-ras-cu-poli-iasi-un-fotbalist-a-luat-nota-2-539036.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata