„Jos labele de pe Lăcătuș!” » Mesaje dure pentru Talpan și Petrea

0 18


Duminica, 26 August

CSA Steaua a disputat sâmbătă primul meci din acest sezon al Ligii a 4-a, cu Carmen București, câștigat de roș-albaștri cu 3-0.

Prezentă la meci, Peluza Sud Steaua a afișat un mesaj de susținere pentru legenda Marius Lăcătuș, în prezent antrenor al „militarilor”, după ce acesta a intrat în conflict cu Florin Talpan. 

„Indiferent de funcţia în care sunteţi puşi, jos labele de pe Lăcătuş”, a fost mesajul dur al ultrașilor roș-albaștri. Unul care pare să-l vizeze în mod direct pe Florin Talpan, juristul CSA, cel care a solicitat public ca „Fiara” să-și dea demisia din funcția de antrenor al Stelei după ratarea promovării în Liga 3. 

„Lăcătuș a rămas antrenor, dar cum a rămas? Cei din conducere, nu ştiu exact cine, dar sper să se afle de către organele abilitate, au adus un alt jurist şi i-au scos din contractul lui Lăcătuş clauzele sale de obiectiv. Vă daţi seama ce a putut să se întâmple la clubul Steaua? Mai bine spus i-au shimbat contractul. Acest lucru a făcut ca Marius Lăcătuş să scape de demitere, dar eu îi cer acum să plece.

Dacă are demnitate trebuie să plece şi el şi Iovan, dar mai bine spus trebuie să plece toţi cei care aveau obiectiv promovarea!” Florin Talpan

Nucleul dur al galeriei steliste l-a luat la ochi și pe Cristian Petrea, comandatul CSA Steaua.

„Peștele de la cap se împute / Petrea, se aude?”, a fost un alt banner apărut în timpul jocului de sâmbătă.

*Sursă FOTO: A.S.A.1947https://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/foto-ultrasii-stelei-trec-la-amenintari-dupa-ultimul-scandal-de-la-csa-jos-labele-de-pe-lacatus-mesaje-dure-pentru-talpan-si-petrea-546983.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata