Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru mama ei. „Vom fi mereu conectate”

0 30


Din India, Iulia Vântur a transmis un mesaj emoționant pentru mama ei. Cuvintele vedetei sunt pline de iubire și de recunoștință față de cea care i-a dat viață.

Iulia Vântur este stabilită de cățiva ani în India, țara iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur se ocupă de muzică, de modelling și de diverse alte proiecte.

Aflată departe de casă, Iulia Vântur i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant de Ziua Mamei, care se sărbătorește în India.

“Dragoste necondiționată. Pentru totdeauna. Eroina mea. Mama. Întotdeauna în inima, în gândurile mele. Vom fi mereu conectate.

În India se sărbătorește Ziua Mamei, încă o ocazie să îi spun mamei cât de mult înseamnă pentru mine, cât de mult o iubesc.

Nu rata nicio ocazie să o faci să simtă cât de mult înseamnă mama ta pentru tine. Ți-a dat viață din viață ei! Îi datorezi o viață!”, a notat Iulia Vântur pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Citește și: VIDEO/Pace între cojocul de Bihor și vesta de Dior! Celebra casă de modă era acuzată că a copiat modelul românesc

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/iulia-vantur-mesaj-emotionant-pentru-mama-ei-vom-fi-mereu-conectate-2252606

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata