Ionuț Negoiță a spart banca pentru un transfer și amână vânzarea clubului!

0 1


Dinamo chiar este clubul tuturor posibilităților, cameleonic, unde orice se poate întâmpla. Ultima dovadă este faptul că roș-albii vor investi aproximativ 75.000 de euro pentru „afacerea Fabbrini”. 

„Diego a venit și-a semnat cu Dinamo după ce românii au avut un acord de transfer cu ȚSKA Sofia. «Câinii» s-au mișcat repede și au fost de acord cu suma de transfer, altfel jucătorul pleca spre o altă direcție”, au dezvăluit apropiații grupării. FCSB, U Craiova și FC Botoșani au fost interesate și ele de italianul de 29 de ani. În situație critică, pe ultimul loc în clasament, dinamoviștii au închis zgârcenia în seif și au fost de acord cu plata. N-au mai stat să se târguiască la câteva mii de euro, cum s-a mai întâmplat, și au ajuns la consens cu bulgarii, astfel că afacerea s-a făcut rapid. 

Negoiță are ultimul cuvânt

Și încă un detaliu din curtea „câinilor”. În ciuda anunțurilor că va vinde Dinamo și că într-o lună va ceda măcar pachetul majoritar de acțiuni, favorit fiind Claudiu Florică, Ionuț Negoiță rămâne persoana fără de care nu se face nicio mișcare la club. Suporterii îl contestă puternic în continuare, au de gând să inițieze o mișcare amplă de protest la meciul cu Hermannstadt de luni, „ultrașii” nu au de gând să renunțe la proteste. Dar Negoiță este cel care ia și acum ultima decizie în Ștefan cel Mare, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Fabbrini. Eventuala vânzare de acțiuni se amână pentru toamnă, dacă se va mai face.

49de minute a jucat în medie Fabbrini în tricoul bulgarilor în actuala ediție în 11 partide

120 de mii de euroau fost plătiți zilele trecute jucătorilor dinamoviști, în contul salariilor restante de pe luna iunie

VEZI ȘI:

Cosmin Matei la Viitorul! Pus pe hold de Dinamo, mijlocașul va semna cu echipa lui Gică Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ce a făcut soția unui fotbalist, după ce s-a filmat în timp ce gonea pe autostradă cu picioarele pe volan

Libertateahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/diego-fabbrini-la-dinamo-exclusiv-detalii-de-ultima-ora-ionut-negoita-a-spart-banca-pentru-un-transfer-si-amana-vanzarea-clubului-575466.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata