Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, intervenție acidă în direct la TV

0 1

Mărginean s-a inflamat după ce Constantin Zota a afirmat că nivelul partidei a fost unul slab, ca majoritatea celor din Liga 1. Președintele lui Gaz Metan a intervenit în direct la TV Telekom Sport.

„Dacă totul e foarte slab, foarte slab, de ce mai cumpărați drepturile? Ce tot vorbește Zotta la televizor că e fotbalul nostru slab? Cu cine ne comparați? Eu am buget de 2,2 milioane de euro. Tu cât aveai la Rapid? Nu suntem Chelsea sau Manchester City să avem două miliarde.

Nu am dat niciun euro comision pe jucători. Edi muncește zi și noapte. Le acordă șanse tuturor, îi testează. Avem și noi o strategie. Trebuie să ne urmărim strategia, pe bune. Ne-a dat un jucător cu două galbene, foarte ușor, cum doar la noi se întâmplă.

Sunt și echipe mari cu joc slab. Am multe probleme. Jucători la finalul contractului care nu mai bagă piciorul. Da, am făcut o primă repriză slabă, dar avem circumstanțe atenuante. Ducem un campionat cu 14, 15 jucători. Unii au fost menajați”, a răbufnit Mărginean la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Gaz Metan Mediaș – Poli Iași 1-1 // Gaz Metan a obținut doar un punct în duelul cu Poli Iașihttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ioan-marginean-presedintele-lui-gaz-metan-interventie-acida-in-direct-la-tv-567169.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata