Întrebarea care o macină pe Andreea Bălan. „Îmi este foarte greu să înțeleg”

0 4

 

Cântăreața Andreea Bălan este măcinată de o întrebare legată de comportamentul unora dintre femei. Ea a vorbit despre acest lucru într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

„De multe ori îmi este foarte greu să înțeleg de ce femeile, spre deosebire de bărbati, sunt mai rele, nu au empatie, sunt mai invidioase și fac mai mult rău decat bărbații. Poate îmi spuneți voi?”, a menționat artista pe Facebook.

„Chiar de curând mi s-a întâmplat ca niște femei cu care lucrez să mă supere foarte tare fără să aibă empatie că sunt gravidă”, le-a mai mărturisit vedeta prietenilor ei din mediul online.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. Andreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a anului viitor.

Citește și: Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/intrebarea-care-o-macina-pe-andreea-balan-imi-este-foarte-greu-sa-inteleg-2465404

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata