Interpretare examen secretie si papanicolau

0 54


Bună ziua! Vă scriu rezultatele testelor pe care le-am făcut. Ex. microscopic secretie si papanicolau Celule epiteliale plate-relativ frecventa Leucocite-relativ frecvente Levuri-relativ frecvente Flora microbiana mixtă-relativ frecventa Infectie candida Moderat fond inflamator acut Celuraritate cu aspect reactiv in context inflamator Flora polimorfă Modificari celulare reactive asociate cu inflamatia clasa II Hemolitic grup B Cat de repede trebuie să merg la doctor? 2 saptamani nu voi fi in ţară. Există riscul să nu mai pot rămâne însărcinată?

 Este clar ca aveti o infectie vaginala care trebuie tratata, dar urgenta acestei situatii este dictata doar de simptomatologia dumneavoastra. 

Daca o infectie vaginala nu este tratata si germenii care persista acolo ascensioneaza si colonizeaza colul uterin, ea se poate transmite pana la nivelul trompelor uterine si cauza o anexita, care daca nu este tratata corespunzator, va poate afecta fertilitatea, dar tot acest lant patogenic dureaza de regula mai mult de 2 saptamani.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea Mediafax, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Sursa: https://www.csid.ro/rd-17528089

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata