Inna, primele declarații după ce a căzut de pe scena din Turcia

0 30

Inna, primele declarații după ce a căzut de pe scena din Turcia. Artista a susținut un concert la Instanbul, iar scena pe care se afla a cedat, iar aceasta s-a accidentat și a ajuns la spital. Deși durerile au fost puternice, vedeta nu a cedat și și-a susținut show-ul în continuare.

 „În condiţiile în care nu mi s-a întâmplat asta în 10 ani de zile, asta îmi dă clar de înţeles că lucrurile nu erau tocmai ok. M-am uitat pe filmare, era instabilă scenă. Eu eram cea de-a doua care a căzut. Şi un dansator a căzut înaintea mea, doar că el a fost foarte atent şi nu i s-a întâmplat nimic. M-am speriat foarte tare, am realizat cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor.

Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea şi după 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgârieturi şi lovituri. Eu îmi doresc foarte tare să nu facem rău nimănui, e o întâmplare şi trebuie să avem din învăţat din asta”, a declarat INNA pentru stirileprotv.ro. Incidentul a avut loc în Instanbul, unde Inna se afla în turneu.

Citește și

Video EXCLUSIV/ Crina Matei e considerată spărgătoare de petreceri: ”Mă retrag devreme”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/inna-primele-declaratii-dupa-ce-cazut-de-pe-scena-din-turcia-2254234

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata