INCREDIBIL! Propunerea de campion pe care Dominic Thiem i-o face Serenei Williams dupa incidentul de la Roland Garros: „Poate se va intampla intr-o zi la Wimbledon!”

0 2Dominic Thiem a uimit pe toata lumea cu declaratia facuta la revenirea in Austria dupa Roland Garros. 


Dominic Thiem a invitat-o pe Serena sa participe impreuna in proba de dublu mixt dupa incidentul de la Roland Garros.


Dupa incidentul de la Roland Garros, in care Dominic Thiem a fost „gonit” de la conferinta de presa pentru ca Serena Williams nu a mai fost dispusa sa astepte, austriacul si-a cerut iertare la sosirea in Austria si i-a facut americancei o propunere inedita, a invitat-o sa participe impreuna in proba de dublu mixt a urmatorului turneu de Grand Slam, Wimbledon (1-14 iulie).


Ajuns in tara natala, Dominic a dat dovada de fair play inca o data, iar cand a fost intrebat despre incidentul de la conferinta de presa, el a spui ca-i pare rau pentru situatia creata. „Vreau sa clarific un lucru: Ce a reusit Serena in cariera ei este dincolo de imaginatia oricui. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, poate vom juca impreuna in proba de dublu mixt la Wimbledon intr-o zi”, a declarat austriacul la sosirea in Austria.


Thiem: „I want to make clear: What Serena achieved in her career is out of everyone’s imagination.” Then jokes: „I feel a bit sorry for what happened, maybe we can play mixed doubles in Wimbledon one day.”


— Lukas Zahrer (@ZahrerLukas) 11 iunie 2019


 


Dominic Thiem vs. Serena Williams in conferinta de presa


 


Dupa ce Thiem a fost alungat de la conferinta de presa pentru ca jurnalistii sa vorbeasca cu Serena, austriacul si-a iesit din minti. „Nu mai sunt doar un junior! N-am inteles, sincer. Adica, ce dracu? Cred ca e o gluma. Trebuie sa plec din sala pentru ca vine ea (n.r. – Serena Williams)? Atunci plec si eu, nu mai stau”, a spus Thiem la acel moment. Mai apoi, austriacul a revenit cu o noua reactie: „Inca nu am obtinut acele scuze din partea Serenei. Nu stiu daca a fost greseala ei sau a organizatorilor sau poate a fost o culpa impartita, dar a fost o situatie ciudata”, a declarat Thiem.

https://www.sport.ro/tenis/incredibil-propunerea-de-campion-pe-care-dominic-thiem-i-o-face-serenei-williams-dupa-incidentul-de-la.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata