Incredibil! Ce s-a ales de Rivaldinho dupa plecarea din Romania! Fiul lui Rivaldo, doar o umbra a omului care a cucerit Balonul de Aur – www.sport.ro

0 0Primit in Romania cu mare emotie, Rivaldinho a jucat un an in tricoul lui Dinamo, marcand 6 goluri in 37 de aparitii in toate competitiile.


In iarna anului trecut, Dinamo a considerat ca Rivaldinho nu-i mai este de folos si l-a eliberat pe fiul fostului mare international brazilian Rivaldo. Acesta a decis sa plece la cateva sute de kilometri distanta de Bucuresti, la Sofia, unde a semnat cu Levski.


La Levski, lui Rivaldinho ii merge, insa, chiar mai rau decat la Dinamo. El a marcat un singur gol in 12 aparitii, si acela in stagiunea trecuta.


In actuala editie, Rivaldinho a jucat doar 26 minute din 1.800 posibile in prima liga bulgara, fara sa fie vreodata titular.


Rivaldinho, care are 23 de ani, a ajuns astfel doar un nume pe lista rezervelor lui Levski.


Astazi, Levski a anuntat ca Rivaldinho nu va merge in cantonamentul de iarna cu echipa, ceea ce inseamna ca brazilianul va pleca foarte probabil din Bulgaria.


1 trofeu are Rivaldinho in cariera sa – Cupa Ligii cu Dinamo (competitie desfiintata intre timp)


On the other hand, Brazilian striker Rivaldinho, son of Barca legend Rivaldo, has been omitted from the 25-man squad which is flying to Cyprus. Goalkeepers Bozhidar Mitrev & Martin Poláček as well as defender Belaid & midfielder Nascimento are not travelling with the team either pic.twitter.com/kfprp9lLJX


— mshumanov (@shumansko) January 10, 2019

https://www.sport.ro/campionate-externe/incredibil-ce-s-a-ales-de-rivaldinho-dupa-plecarea-din-romania-fiul-lui-rivaldo-doar-o-umbra-a-omului.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata