„În 2-3 săptămâni voi semna cu noua echipă”

0 2

Antrenorul român a explicat de ce a pus punct colaborării cu cei de la Al Shabab, dar a dezvăluit și ce va face în viitorul apropiat.

„Ne-am înțeles verbal, mâine urmează să semnăm actele. A fost de comun acord, ne-am așezat la masă, a fost o discuție între mine și președinte. Am avut un ghinion teribil în ultimele două meciuri, nu am prins Champions League, dar am prins Arabian Cup. Am căzut de comun acord și am considerat că e bine să ne oprim acum.

Am avut un an extraordinar. Chiar ieri am fost desemnat al treilea antrenor al campionatului. A însemnat mult pentru mine. A fost o ceremonie extraordinară și m-am simțit antrenor, m-am simțit respectat. Chiar atunci am avut această discuție și am pus punct colaborării.

Au fost niște ani ascendenți. Dintre toate echipele pe care le-am antrenat, pe una am făcut-o campioană, Astra, cu Kayseri am terminat pe 5, iar aici… doar trei antrenori nu au fost schimbați. E un președinte vulcanic, care mi-a spus că dacă voi termina cu el campionatul e ca și cum l-am câștigat. Iată că l-am terminat”, a declarat Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

Totodată, Marius Șumudică a dezvăluit că are oferte tot de la arabi și va prelua o nouă echipă în scurt timp.

În 2-3 zile ajung acasă. Am nevoie de o vacanță, după care există ceva oferte din zona Golfului. În 2-3 săptămâni voi semna cu o nouă echipă”, a mai spus Șumudică.

Despre cei doi români de la Al Shabab, Constantin Budescu și Valerică Găman, Șumudică a spus că aceștia vor rămâne în continuare la echipă: „Costică și Găman mai au un an de contract. Ei au jucat bine. Costică a tras de el, nu a vrut să se opereze. Eu mi-am făcut datoria, i-am adus aici și mai departe, fiecare cu drumul lui”.

Vezi și: 

OFICIAL Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al Shabab! Anunțul făcut de club + prima reacție a antrenoruluihttps://www.gsp.ro/international/stranieri/marius-sumudica-a-facut-anuntul-in-2-3-saptamani-voi-semna-cu-noua-echipa-567538.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata