„Îmi luau câte 50 de euro pe zi”

0 32

Marti, 31 Iulie

Fundașul columbian Yerry Mina, 23 de ani, a vorbit despre jumătatea de sezon petrecută la Barcelona, despre dificultățile avute și despre relația cu colegii săi.

„Mă gândeam la multe lucruri negative. Credeam că sunt terminat. Paulinho și Coutinho vedeau cât de rău mă simt și mă încurajau mereu și îmi ziceau «Stai liniștit! Totul va fi bine». Înțelegeam că sunt jucători care impresionează, dar îmi doream să joc. Nu s-a putut. În puținele minute pe care le-am primit simțeam că totul o ia la vale. Simțeam că nu îmi iese nimic, nici măcar să dau pase la antrenament.

Când am ajuns la echipă, ca să fac o atmosferă bună, am început să fac pariuri cu Messi și Suarez, ca să vedem cine bate mai bine loviturile libere la antrenamente. Mi-am dat seama că în fiecare zi îmi luau 50 de euro. Adevărul e că ei puneau mingea unde doreau. Sunt persoane minunate și sunt precum magicienii.

Nu am idee care va fi viitorul meu. Sunt calm. Am 23 de ani și mai am mult de jucat. A fost visiul meu să joc la Barcelona. Puteam merge la orice echipă, dar nu am vrut. Nu regret. Am învățat mult și am progresat”, a declarat Yerry Mina, potrivit Mundo Deportivo.

Mina a venit la Barcelona de la Palmeiras, pentru 12 milioane de euro. A bifat 6 meciuri și ar putea pleca de la echipă în această vară.https://www.gsp.ro/international/campionate/yerry-mina-vorbeste-despre-dificultatile-de-la-barcelona-credeam-ca-sunt-terminat-dezvaluiri-despre-messi-si-suarez-imi-luau-cate-50-de-euro-pe-zi-545237.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata