Imaginile care arata ca Ronaldo e zeu la Torino! Cristiano a scos-o pe Georgina la restaurant dupa 3-0 cu Atletico, dar s-a simtit ca in peluza: VIDEO – www.sport.ro

0 1Cristiano Ronaldo a calificat-o pe Juventus in sferturile Ligii Campionilor. El a marcat o tripla in poarta lui Atletico, aseara.


Ronaldo a fost din nou one-man show in Liga Campionilor. Portughezul a marcat o tripla pentru Juventus in returul cu Atletico, iar italienii au intors soarta calificarii dupa 0-2 pe Wanda Metropolitano.


In urma hat-trickului marcat aseara, Ronaldo a ajuns la 125 de goluri in UEFA Champions League.


Dupa meci, Ronaldo a scos-o pe Georgina Rodriguez, logodnica sa, la un restaurant din Torino, dar s-a simtit ca in peluza. Angajatii si clientii l-au salutat pe Ronaldo ca si cum ar fi fost parte din peluza lui Juve!Cristiano inca produce bani pentru Real
Cristiano Ronaldo este o masinarie de goluri, dar si de produs bani!


Cristiano Ronaldo produce bani atat pe teren, cat si in afara lui. Starul lui Juventus a reusit aseara performanta de a-si califica echipa in sferturile UEFA Champions League, dupa ce a marcat un hat-trick in poarta lui Atletico. Aceasta calificare ii va aduce lui Juventus milioane bune in conturi. Dar si Realul a avut de castigat!


Presa spaniola scrie ca eliminarea lui Atletico ii aduce bani si lui Real Madrid. Dat fiind contextul, spaniolii scriu ca „Ronaldo inca produce bani pentru Real”.


Concret, eliminarea lui Atletico din optimile UCL o va avantaja pe Real Madrid la impartirea banilor din Market Pool-ul UEFA. La impartire, Real va castiga cu 630.000 euro mai mult decat ar fi luat daca Atletico Madrid se califica in sferturi.

https://www.sport.ro/liga-campionilor/imaginile-care-arata-ca-ronaldo-e-zeu-la-torino-cristiano-a-scos-o-pe-georgina-la-restaurant-dupa-3-0.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata