Imagini cu Michael Schumacher, publicate in premiera de familia sa. Legenda din Formula 1 nu a mai fost vazuta de nimeni in afara de apropiati din 2013 – www.sport.ro

0 4Familia lui Michael Schumacher a publicat un interviu sustinut de acesta cu doar doua luni inainte de accidentul din 2013, de pe o partie de schi din Franta.


In interviu, publicat pe pagina lui oficiala, Michael Schumacher vorbeste despre cea mai emotionanta victorie a sa, despre cariera lui sau despre cat de solicitanta este Formula 1 din punct de vedere fizic.


„Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult in acei ani a fost, cu siguranta, Mika Hakkinen. A luptat minunat si a avut o viata privata stabila”, spunea el in cadrul interviului.


Michael Schumacher a adaugat, insa, ca idolul sau sportiv nu a fost un pilot de Formula 1, ci jucatorul de fotbal Toni Schumacher, un fost portar care a jucat si pentru nationala Germaniei.


Interviul a fost realizat pe 30 octombrie 2013, iar doua luni mai tarziu, pe 29 decembrie, Schumacher a suferit teribilul accident pe partia Meribel.


El a stat luni buni in coma.


In 2015, Schumacher a fost transportat la o locuinta a familiei, unde a avut parte de tratament din partea unei echipe private de medici.

https://www.sport.ro/formula-1/imagini-cu-michael-schumacher-publicate-in-premiera-de-familia-sa-legenda-din-formula-1-nu-a-mai-fost.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata