„Hrană cu porția și palme peste față!”

0 7

VIDEO cu momentul în care Cătălina Rob Ditan povestește cum sportivele își porționau mâncarea sau refuzau să mănânce din cauza amenințărilor antrenorilor

„Uneori, ne tăiau masa. Ne spuneau că seara nu avem masă și primeam un iaurt sau un măr. De dimineață, ne trezeam pe la 07:00 – 08:00, ne duceam să ne cântărească. La masă mâncam cereale cu lapte sau, dacă aveam mai multe kilograme, nu mâncam nimic.

La prânz aveam două feluri de mâncare, desert nu ne luam. Ne porționam mâncarea pentru a nu mânca prea mult. Ne calculam mâncarea în sute de grame. Îmi aduc aminte că atunci când mergeam la școală, colegele mele s-au sesizat și m-au întrebat de ce nu mănânc și-mi spuneau că m-am albit la față.  Seara ne antrenam, apoi Bercean ne cântărea”, a dezvăluit Cătălina Rob Ditan, la GSP LIVE.

„Am ricoșat cu capul într-un dulap de fier”

Sportiva a povestit apoi un episod șocant, în care a fost lovitură cu brutalitate de antrenorul Florin Bercean

„Vorbeau foarte urât cu noi, ne adresau injurii. Domnul Bercean s-a înroșit la față, a început să mă înjure, mi-a spus că nu sunt în stare de nimic. Mi-a dat o palmă puternică peste cap și am ricoșat într-un dulap de fier. M-am ghemuit, dar a început să-mi dea palme peste față. Domnul Bercean are mâna foarte mare, primeam palme peste față peste umăr, am început să țip. I-am spus că n-am venit aici să fiu bătută ca animalele. M-a luat de mână și mi-a zis să ies afară”, a mai spus sportiva. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Teroare în judo » Minoră sechestrată în cantonament: „Antrenorii m-au încuiat două săptămâni în cameră

CITEȘTE TOATE MĂRTURIILE FETELOR AGRESATE LA LOTUL DE JUDO:

EXCLUSIV A șasea victimă povestește coșmarul trăit la lotul olimpic de judo: ”Îmi striga în sală: «În ce gaură mai ești tu virgină?»”

EXCLUSIV GSP „Am vrut să mă sinucid” » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

EXCLUSIV Tatăl unei fete abuzate la lotul național de judo rupe tăcerea: „Nu-mi mai recunoșteam fata, îmbătrânise cu 5 ani în două săptămâni” » Detalii tulburătoare despre tratamentul la care fiica sa a fost supusă

FOTO + VIDEO Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: „M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră”

Teroare în judo » O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

EXCLUSIV GSP // VIDEO Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de 18 ani de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”https://www.gsp.ro/sporturi/altele/gsp-live-video-marturii-din-infern-cum-arata-o-zi-din-viata-sportivelor-abuzate-la-cluj-hrana-cu-portia-si-palme-peste-fata-554640.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata