Horia Brenciu îşi dezvăluie porecla la “X Factor”

0 29


Una dintre concurentele care urcă pe scena X Factor în această duminică este Evelina Negru, o adolescentă în vârstă de numai 15 ani, care spune despre ea că este o fire mai retrasă, dar asta până în momentul în care începe să cânte.

‘X Factor este ca un soare pentru mine. Eu sunt ca o portocală necoaptă și am venit aici să mă coc și să capăt experiență. În viața de zi cu zi eu sunt mai tristă, mai depresivă. Cel mai greu a fost să trec peste jignirile colegilor. Se uitau ciudat la mine, îmi spuneau că sunt ochelaristă. Câteodată mă și loveau. Și, copil fiind, credeam că așa trebuie să fie. Și nu puteam să-mi iau singură apărarea. Când cânt însă, am fluturi în stomac, sunt într-o lume a mea unde totul e roz, o lume bună, cu ponei, în care toată lumea e fericită’, mărturisește Evelina care a urcat pe scenă cu un ursuleț roz pe care îl consideră talismanul ei.

Cu această ocazie, juratul X Factor Horia Brenciu a dezvăluit că și lui se spune ursuleț: ‘Nu știu dacă e fetiță sau băiat acel ursuleț, dar mie mi se spune „Ursulețul”. Ai aici un urs mai mare, mă poți îmbrățișa’.

Citește și

EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan’, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/horia-brenciu-isi-dezvaluie-porecla-la-x-factor-2379226

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata