Horia Brenciu își aniversează băiețelul adoptat. Artistul, mai emoționat ca niciodată

0 39


Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu, împreună cu care are patru copii. Două dintre fete, Maria și Andreea, sunt fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o relație anterioară, iar Mina este fata pe care cei doi o au împreună. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu mai au un băiețel, Toma, pe care l-au adoptat în urmă cu ceva timp.

Joi, 7 iunie, Horia Brenciu își aniversează fiul adoptat. Toma s-a transformat într-un puști extrem de simpatic. Horia Brenciu a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

“După Dean Martin și Tom Jones, pe 7 iunie a mai venit pe lume și Toma Brenciu, cel mai iubit copil din lume! La mulți ani, dragostea lu’ tata! :-)”, a spus Horia Brenciu.

 

Declarație de suflet după ce l-a înfiat pe Toma

 

 „Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc.

 Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara Horia Brenciu după ce l-a adoptat pe băiețel.

Citește și: VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/horia-brenciu-isi-aniverseaza-baietelul-adoptat-artistul-mai-emotionat-ca-niciodata-2284714

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata