Hervin Ongenda e dorit în Italia! Se roagă de club să-l lase să plece » Ce ofertă au făcut italienii

0 1


Hervin Ongenda, crescut la Academia lui PSG și care a jucat 11 meciuri la parizieni în Ligue 1 (marcând un gol la 2-1 cu Lorient, în sezonul 2015-2016, într-o echipă cu Ibrahimovic, Lucas Moura și Thiago Silva), a ajuns la Botoșani vara trecută. Și mai are contract până la sfârșitul acestui sezon. 

Potrivit L’Équipe, Ongenda vrea să plece acum. Are acord cu Chievo (retrogradată în Serie B), care a și făcut o primă ofertă: 100.000 de euro și 20% din viitorul transfer. Dar Botoșani a refuzat din start propunerea. 

„Negocierile continuă, însă cei de la club nu vor să-l lase să plece”, a declarat un apropiat al jucătorului. „În fiecare zi încercăm să-i convingem. Hervin se simte bine acolo, dar e timpul să facă un pas înainte în cariera sa”. 

2 goluria marcat Hervin Ongenda în 5 meciuri jucate în acest sezon de Liga 1

Cine este tânăra care s-a înecat în mare, la Vama Veche: „A apucat să publice o carte. Acum tace. S-a înecat în mare. Era plină de viață”

Libertateahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/hervin-ongenda-e-dorit-de-chievo-in-serie-b-fc-botosani-a-primit-o-oferta-de-100-000-de-euro-574741.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata