HERMANNSTADT // Mai transferă FCSB în această iarnă?! Reacția antrenorului Mihai Teja: „4 jucători nu prind lotul”

0 4

„Fiecare meci este foarte greu. Cu Steaua, fiecare echipă încearcă să se autodepășească. La Steaua trebuie să fii mereu pe primul loc. Mereu e presiune. Trebuie să arăți că ești cel mai bun. Având în vedere obiectivele Stelei, este presiune la fiecare meci.

Hermannstadt este o echipă bună, care are rezultate foarte bune de când a venit Miriuță. Este o echipă omogenă, cu experiență. Știu că va încerca să joace pe contraatac pentru că are jucători rapizi. Nu ne este teamă.

Am încredere în băieți, în echipa mea și în muncă. Ușor, ușor se va vedea ce facem la antrenamente. Toată lume e aptă de joc. Vom vedea care va fi echipa de start. Cine a jucat bine până acum, va fi evolua și mâine”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă.

Mihai Teja: „Am destui jucători”

Mihai Teja a vorbit și despre posibilele transferuri și a spus că nu știe dacă va mai veni vreun jucător.

„Nu știu dacă Iulian Cristea va veni acum. Nu știu ce transferuri se vor mai face. Am destui jucători. Chiar vorbeam cu ei și le spuneam că la fiecare meci 4 dintre ei vor rămâne în afara lotului”, a dăugat Mihai Teja.

CITEȘTE ȘI:

Mesajul lui Mihai Teja după ce Gigi Becali a distrus un jucător: „Ce face el nu e ușor! Doar Messi și Ronaldo pot reuși”

 https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-hermannstadt-mai-transfera-fcsb-in-aceasta-iarna-reactia-antrenorului-mihai-teja-4-jucatori-nu-prind-lotul-559677.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata