HERMANNSTADT 2-1 // Note GSP: 8 dinamoviști, sub așteptări în victoria chinuită cu Hermannstadt » Cine au fost eroii lui Bratu

0 22


Duminica, 26 August, 08:20

Dinamo a obținut sâmbătă seara cea de-a treia victorie pe teren propriu din acest sezon, impunându-se cu 2-1 în fața nou-promovatei Hermannstadt. „Câinii” au dat lovitura în ultimul minut al prelungirilor, grație golului lui Ivan Pesic. 

Trei jucători din echipa lui Bratu au făcut partide foarte bune aseară: Salomao a înscris un gol și a creat în permanență panică în echipa sibiană și a primit nota 7. Tot 7 au primit și cei doi dinamoviști care au contribuit la golul victoriei din prelungiri, Dan Nistor și Ivan Pesic.

Croatul, aflat la primul gol al sezonului, a revitalizat ofensiva lui Dinamo și a înscris golul care evită mari complicații în „Ștefan cel Mare”.

Nu totul a fost „roz” pentru Dinamo în duelul cu nou-promovata Hermannstadt. „Câinii” au arătat din nou carențe pe faza defesnviă, în special în benzi. Nou-venitul Delorge și portarul Jaime Penedo împart vina la golul egalizator. Ambii au primit nota 5, la fel ca „Rici” Grigore, reprofilat pe postul de fundaș stânga.

Tot 5 au primit Hanca, Gomelt, Sergiu Popovici, Sorescu și Moldoveanu.

N’Kololo și Herghelegiu au fost cei mai buni jucători din echipa oaspeților, ambii fiind recompensați cu 7 de Gazeta.

Vezi și: Nistor lasă o portiță deschisă către FCSB: „Luni voi avea o discuție cu Negoiță și apoi vă voi spune ce voi face”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-hermannstadt-2-1-note-gsp-8-dinamovisti-sub-asteptari-in-victoria-chinuita-cu-hermannstadt-cine-au-fost-eroii-lui-bratu-546968.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata