Harry și Meghan au schimbat caleașca pe un Jaguar electric pentru recepția privată

0 34


Harry și Meghan au renunțat la caleașcă și s-au îndreptat spre Frogmore House, locul unde a avut loc recepția de seară, la volanului unui Jaguar electric. Petrecerea, oferită de Prințul de Wales, a fost una restrânsă, cu 200 de invitați, majoritatea prieteni apropiați ai cuplului.

Harry și Meghan au ajuns la Frogmore House, o reședință izolată a familie, la volanului unui Jaguar albastru fabricat în anii ’60 dar recondiționat pentru a folosi energie verde.

Recepția de seară a fost oferită de tatăl lui Harry, prințul de Wales, și a fost una extrem de privată. Doar 200 dintre prietenii apropiați ai cuplului au primit invitații, asta în timp ce la recepția oferită de regină au participat peste 600 de persoane. Proprietatea regală unde a avut loc petrecerea este una izolată, așa că invitații s-au putut distra în voie până la orele dimineții, scriu cei de la Sky News. În plus, petrecăreții au putut pleca pe intrările care nu au fost supravegheate de paparazzi. Potrivit protocolului, invitații au fost rugați să predea telefoanele mobile sau alte dispozitive de înregistrare.

Meghan Markle a purtat la recepția de seară o rochie albă semnată de designerul britanic Stella McCartney și pantofi Aquazurra cu talpa albastră. Când s-a urcat în mașină, s-a observat că ea a primit în dar de la Harry inelul din aquamarin al prințesei Diana. Pentru petrecere, prințul Harry a renunța la uniforma de paradă.

https://vocea.biz/lifestyle/2018/may/20/harry-si-meghan-au-schimbat-caleasca-pe-un-jaguar-electric-pentru-receptia-privata/

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata