Hagi, atac inaintea derby-ului cu FCSB: „Gigi mi-a declarat razboi! Sunt cuvinte dure!” „Regele”, ironii pentru Becali: „Nu asa s-a zis? Ha ha ha!” – www.sport.ro

0 2FCSB si Viitorul se vor infrunta in etapa a 19-a. Cele doua echipe sunt despartite de un singur punct pe podium.


Gica Hagi a inceput deja disputa cu FCSB. De fapt, „Regele” a pornit de la o declaratie a lui Gigi Becali care afirmase ca in meciul cu Viitorul va fi „razboi”.


„Gigi mi-a declarat razboi! Asa mi-a declarat… Razboi e pentru ei, pentru mine e doar fotbal. Razboi, nu stiu ce intelege el prin razboi. Asta nu stiu, dar sunt cuvinte dure, intrebati-l pe el ce inseamna razboi. Eu stiu ca mergem sa ne duelam, sa vedem care e mai bun. Si care e mai bun o sa castige.

Sa vedem daca suntem capabili sa ne batem cu ei. Ei sunt Steaua sau FCSB, sunt foarte, foarte mari, sunt puternici, au bani, ne cumpara. Nu asa s-a zis, ca m-au imbogatit ei pe mine? Ha, ha, ha! Pai, daca nu erau ei, erau altii, asa ca nu m-au imbogatit ei pe mine. Au cumparat jucatori valorosi, asta au facut cu banii pe care i-au achitat”, a declarat Gica Hagi.


FCSB a platit 7 milioane de euro pentru 4 jucatori adusi de la Viitorul: Coman, Nedelcu, Tanase si Benzar.

https://www.sport.ro/liga-1/hagi-iese-la-atac-inaintea-derby-ul-cu-fcsb-gigi-mi-a-declarat-razboi-sunt-cuvinte-dure-nu-stiu-ce-intelege.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata