GUIMARAES // EXCLUSIV Valeriu Iftime, reacție incredibilă după ce a văzut postul lui Soiledis: „E o glumă? La noi nici în pregătiri n-a jucat acolo!”

0 0


Contactat de GSP.ro, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, echipa de la care Becali l-a transferat pe Soiledis, a comentat amuzat decizia ca Soiledis, fundaș de doar 1.81.m, să evolueze pe postul de fundaș central. 

„Nu cred că Aristidis poate fi folosit pe acel post. E o glumă, e incredibil. Treaba lor ce vor să facă, dar eu știam că doar în stânga poate evolua. N-a jucat niciodată fundaș central la noi, nici măcar în pregătiri! Nici în glumă nu ne-am gândit să-l punem fundaș central. Cred că e o diversiune, n-are cum să joace fundaș central!

Nu cred că Andronache face echipa, cred că e o trompetă. Dacă el a făcut echipa asta, să-și ia gândul. Becali poate face ce vrea. Dacă îi iese această schimbare, e geniu. Dacă nu, e un fraier ”, a declarat Iftime, în exsluvitate pentru GSP.ro. 

Florin Vulturar, impresarul lui Soiledis, a avut însă un argument PRO pentru folosirea lui Soiledis în centrul defensivei: „A mai jucat în Grecia pe postul de fundaș central. Câți fundași buni de 1.80 m n-ați văzut?”  

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB – Guimaraes

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Inna, pozată goală! Reacția Mihaelei Rădulescu când a văzut-o într-o așa ipostază

Libertateahttps://www.gsp.ro/international/europa-league/fcsb-guimaraes-exclusiv-valeriu-iftime-reactie-incredibila-dupa-ce-a-vazut-postul-lui-soiledis-e-o-gluma-la-noi-nici-in-pregatiri-n-a-jucat-acolo-575367.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata