„Gol de geniu cu Anderlecht!” » Ce se întâmplă cu superreușita sa și cu meciul abandonat

0 2

„Titlul ar fi un frumos cadou de adio”, anunţa după ce-a semnat cu Ajax. Şi obiectivul nu pare deloc imposibil pentru Răzvan Marin, remarcat şi în Clasicul Belgiei de vineri seară. Mijlocaşul lui Standard a deschis scorul împotriva lui Anderlecht (2-0) cu execuţia letală dintr-o directă din unghi, la colţul scurt. „O lovitură liberă din lateral i-a oferit idei. Recent transferat la Amsterdam, Marin a promis că va da totul pentru Standard până la finalul stagiunii şi se ţine de cuvânt. Deşi lovitura liberă a fost dintr-o poziţie grea, departe de poartă, Răzvan a avut o execuţie superbă. L-a surprins pe Didillon, ce nu intuia soluţia genială!”, îl lăudă La Derniere Heure.

VIDEO cu supergolul lui Răzvan Marin

Derby oprit la 2-0 de torţe şi fumigene

Imediat după reuşita sa, fanii lui Anderlecht au întrerupt jocul aruncând în teren cu torţe, fumigene şi scaune în careul lui Ochoa. Era al doilea episod, după ce primul gol al lui Halilovici fusese anulat cu VAR! Arbitrul a trimis echipele la vestiar, s-a reluat partida după zece minute şi Mpoku a transformat un penalty (25), fază la care Kara a fost eliminat! Suporterii oaspeţilor, ce ar fi acţionat premeditat, au continuat asediul pirotehnic şi derbyul a fost definitiv oprit în minutul 31! Fotbaliştii lui Anderlecht au fost atacaţi la cabine de ultraşii furioşi, astfel c-au fost nevoiţi să doarmă la hotel ca să evite o răfuială. „Putea fi mult mai rău”, scrie presa belgiană. 

Cum arată clasamentul în Belgia + alte statistici

5-0 la „masa verde” şi rămân golurile!

Mai mult ca sigur, Standard va câştiga derbyul abandonat la „masa verde”, cu 5-0 conform regulamentului din Belgia. Marin îşi va păstra golul în statistici, la fel şi Mpoku, Anderlecht va primi o amendă de minimum 50.000 de euro, iar Standard, jumătate din sumă, pentru gravele incidente provocate de fani pe Sclessin! 

7 golurişi 8 assisturi are Răzvan Marin în 41 de meciuri la Standard din acest sezon. A ajuns la 13 goluri în campionatul belgian

Citește și:

Avea loc Răzvan Marin în echipa Generației de Aur? Gică Popescu răspunde la cea mai controversată întrebarehttps://www.gsp.ro/international/stranieri/video-razvan-marin-elogiat-in-belgia-gol-de-geniu-cu-anderlecht-ce-se-intampla-cu-superreusita-sa-si-cu-meciul-abandonat-564663.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata