Gigi Becali își putea lua gândul! » Cel mai în formă jucător al Craiovei i-a transmis un mesaj clar

0 11

Vineri, 19 Octombrie, 14:58

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a mărturisit în această săptămână că e gata să pună la bătaie 5 milioane de euro pentru transferurile lui Alexandru Mitriță și Nicușor Bancu, cei mai valoroși jucători ai lui CS U Craiova.


CS U Craiova – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Chiar înaintea meciului de duminică cu FCSB, Mitriță a oferit un răspuns tranșant:

„Eu sunt căpitanul echipei, sunt oltean, m-am născut aici, am vrut să joc la această echipă şi nu voi mai juca în altă parte în România. Dacă voi pleca, voi pleca doar afară. O să mă rateze de foarte multe ori”, a spus Mitriță, la conferința de presă de azi.

Oferta lansată de Becali la TV nu l-a impresionat nici pe tehnicianul Devis Mangia, care nu a ezitat să-i ofere un răspuns latifundiarului: „După ce s-a petrecut anul trecut, ştiu ce se întâmplă înaintea unui meci cu FCSB. Sunt obişnuit. Oricum, Mitriță și Bancu valorează mai mult de 5 milioane de euro”, a declarat Mangia.

Vezi și:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-isi-putea-lua-gandul-cel-mai-in-forma-jucator-al-craiovei-i-a-transmis-un-mesaj-clar-551050.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata