Gigi Becali, atac fără menajamente » Ce spune despre Teja și Dică

0 1

„CFR Cluj are o echipă puternică. Și mai aduce 4-5 jucători, așa cum a zis Dan Petrescu. O să fie și mai puternică. Noi avem o valoare mai mare, dar nu am fost o echipă. Poate noul antrenor va face o echipă puternică. Până acum nu am avut antrenori. Cum să ai asemenea jucători și să nu ai posesie? Construcția trebuie să înceapă de la fundașii centrali”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „Vreau un antrenor la care să nu mă bag”

Gigi Becali a vorbit și despre viitorul antrenor al echipei, spunând că nu vrea să se mai bage peste el, dar că îi va cere să bage jucătorii tineri.

„Vreau un antrenor la care să nu mă bag. Până acum nu am avut cum, că antrenorii nu faceau ce trebuie! Vreau să spun doar «Vlad, Moruțan, Man Coman și Nedelcu sunt tineri! Ei o să joace». Doar în sezonul regulat facem asta. În play-off, nu mai facem asta. Nu mai ținem cont de vârstă. Cine n-a jucat, nici nu va juca”, a adăugat patronul FCSB.

„Din ce discuții și tatonări am, cred că cineva va pleca în vara asta pe bani mulți. Poate va fi Nedelcu și va pleca pe 5 milioane” Gigi Becali

Citește și: 

Ionuț Chirilă la FCSB? Răspunsul lui Gigi Becali, după ce tehnicianul s-a propus în locul lui Tejahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-atac-fara-menajamente-ce-spune-despre-teja-si-dica-567580.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata