Gică Popescu i-a dat răspunsul lui Becali cu privire la transferul lui De Nooijer: „E problema dânsului”

0 1


„Baciul” îl încurajează pe Becali să facă o ofertă clară pentru fotbalist. 

„Domnul Becali poate dori orice jucător din Liga 1, e problema dânsului. Nu am luat nicio hotărâre. Dacă va veni o ofertă convenabilă clubului, noi o vom analiza”, a spus Gică Popescu, la TV Digi Sport.

„îl mai aduc doar pe de nooijer”

Gigi Becali a declarat duminică pentru Gazeta Sporturilor că-l dorește pe apărătorul olandez în vârstă de 21 de ani.

„Nu mai fac transferuri. Doar un fundaș stânga ne mai trebuie. Îl mai aduc doar pe De Nooijer pentru că e tânăr și pot face profit cu el. Atât. Nu mai aduc jucători pe care doar să-i țin în curte.

Păi vor reveni jucătorii accidentați. Alexandru Stan va juca joi în Europa League, Mihai Roman e și el aproape recuperat. Gnohere și Pintilii revin în 7 sau 10 zile. Sunt patru noi jucători. Să transfer jucători pentru două săptămâni?

Am vorbit cu Andone. I-am zis «Spune-mi un fundaș dreapta mai bun decât Ovidiu Popescu și Roman» A zis că nu știe. Nu am pe cine să aduc. În atac o să-i am pe Hora și Gnohere. Cine să mai joace? La mijloc sunt Pintilii, Oaidă, Vână, Filip, Moruțan și o să revină și Nedelcu. Cine să mai vină? Unde să joace?”, a spus Becali pentru GSP.

1.800.000 €e cota de piață a lui De Nooijer, conform transfermarkt.de

Citește și:

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali oprește transferurile: „Doar pe el îl mai aduc! Nu transfer jucători ca să umplu curtea”

Alexandra, răpită în scopul exploatării sexuale. Detalii șocante, făcute publice acum

Libertateahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gica-popescu-i-a-dat-raspunsul-lui-becali-cu-privire-la-transferul-lui-de-nooijer-e-problema-dansului-573261.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata