Ghinion teribil pentru Alonso după o coliziune greu de privit!

0 18

Duminica, 26 August

Fernando Alonso (37 de ani), pilotul lui McLaren, a avut un ghinion teribil în startul Marelui Premiu al Belgiei de pe circuitul de la Spa Francorchamps.

Chiar la start, monopostul ibericului a intrat în coliziune cu Charles Leclerc (20 de ani), pilotul lui Sauber. Mașina acestuia s-a făcut praf, ieșind în decor, iar Alonso nu a mai putut continua cursa.

Dublul campion mondial în 2005 și 2006 cu Renault ocupă doar poziția a 15-a în sezonul actual. 

În 2016 a scăpat cu viață dintr-un accident horror

Ultimii ani nu au fost cei mai benefici pentru Alonso, care a avut rezultate dezamăgitoare în F1.

În 2016, în Marele Premiu al Australiei, Alonso a fost implicat într-un accident mult mai șocant: s-a ciocnit cu Esteban Gutierrez și a scăpat cu viață printr-o minune, deși mașina lui s-a dezintegrat în totalitate (VIDEO, AICI)

Remember Spa ’98

Fanii Formulei 1 și-au adus aminte, inevitabil, de cel mai șocant accident petrecut vreodată la Spa Francorchamps. În startul Marelui Premiu din 1998, a avut loc un accident de amploare, aproape toate monoposturile fiind avariate la start (VIDEO, AICI)

Nu mai puțin de 14 mașini au abandonat, cursa a fost terminată de doar 8 piloți, iar câștigătorul a fost unul surpriză: Damon Hill de la Jordan.https://www.gsp.ro/auto/formula-1/galerie-foto-accident-socant-la-startul-marelui-premiu-al-belgiei-ghinion-teribil-pentru-alonso-dupa-o-coliziune-greu-de-privit-546993.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata