Gaz Metan Mediaș – Poli Iași 1-1 // Edi Iordănescu, mulțumit de proprii jucători: „Echipa a arătat atitudine” + Ce spune despre roșul încasat de Darius Olaru

0 1

Edi Iordănescu s-a arătat mulțumit de egalul echipei sale de pe teren propriu, având în vedere că Gazul a evoluat în inferioritate numerică, după cartonașul roșu primit de Darius Olaru.

 „Jocul l-am abordat la victorie, uneori iese, alteori nu. Am avut inițiativă. Pe final am pierdut din energie, este normal, este final de sezon. Echipa a arătat atitudine, nu ne-am închis. Din păcate trebuie să ne mulțumim cu un punct, am jucat și în 10 oameni să nu uităm..

Despre faza lui Olaru, ce pot să zic? Am încredere în Sebastian Colțescu, doar că la prima vedere pot spune că nu a fost intensitate, nu a fost extrem de agresiv contactul, nu a fost un fault care să pericliteze sănătatea jucătorului”, a declarat Iordănescu, după meci. 

Gaz Metan este liderul clasamentului din play-out cu 38 de puncte. 

Citește și:

 Edi Iordănescu nu pleacă nici la FCSB, nici la Sepsi: „Pun capul pe șina de tren că rămâne la Mediaș!” + Mărginean: „Teja doarme cum și-a așternut”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gaz-metan-medias-poli-iasi-1-1-edi-iordanescu-multumit-de-proprii-jucatori-echipa-a-aratat-atitudine-ce-spune-despre-rosul-incasat-de-darius-olaru-567172.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata