GAZ METAN MEDIAȘ – CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2 // Edi Iordănescu și-a trimis secundul la interviu! Acuze grave: „Arbitrajul ne oprește din drumul pentru play-off”

0 0


Vezi AICI desfășurarea partidei

Iordănescu jr., nervos din cauza arbitrajului și a faptului că a fost trimis în tribună, a refuzat să se prezinte la interviu. Secundul său a exprimat nemulțumirea medieșenilor vizavi de prestația arbitrului George Rădulescu.

„Un penalty care nu a fost pe final… E greu să mai revii. Trebuia să mai fie doi eliminați.

A fost un joc bun, ne-am creat situații, dar ăsta este fotbalul, nu întotdeauna este corect. Arbitrajul și-a spus cuvântul. Asta este, mergem înainte.

Gazul nu își mai propune play-off-ul. O să încercăm să evităm retrogradarea, pentru că asta se pare. Arbitrajul ne oprește din drumul pentru play-off. Probabil dacă aveam VAR, alta era situația”, a spus Alexandru Radu, la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV / Bogdan Ilie, din Liga 3, direct titular cu CS Universitatea, în Liga 1: „Prin muncă se pot face multe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l pocnească. „Ți-am spus!?”, i-ar fi reproșat chiar înainte să-l lovească!

Libertateahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gaz-metan-medias-chindia-targoviste-2-2-edi-iordanescu-si-a-trimis-secundul-la-interviu-acuze-grave-arbitrajul-ne-opreste-din-drumul-pentru-play-off-572199.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata