GAZ METAN – DINAMO, LIVE 21:00 | Echipa lui Bratu poate urca pe primul loc daca va castiga! Echipele probabile – www.sport.ro

0 23Urmarim si comentam impreuna GAZ METAN – DINAMO pe www.sport.ro, in aplicatia Sport.ro si pe Facebook/Sport.ro.


Gaz Metan – Dinamo, ora 21:00, este partida care incheie etapa a trei din Liga 1.


Dinamo are sansa de a urca pe primul loc al clasamentului in cazul unui succes. Echipa lui Bratu nu a mai pierdut in ultimele 9 meciuri de campionat, luand si calcul si finalul sezonului trecut. In  sapte dintre partide, Dinamo a castigat.


Gaz Metan este o echipa puternica pe teren propriu. Ardelenii au pierdut doar doua meciuri acasa, in 2018, si au cinci victorii si doua remize.


Gaz Metan – Dinamo s-a jucat de 24 de ori pana acum in Liga 1, iar palmaresul este in favoarea echipei conduse acum de Florin Bratu. Dinamovistii au obtinut 14 victorii, in timp ce Gaz Metan a castigat de doar 4 ori. Ultima victorie a Gazului in fata lui Dinamo dateaza din 6 decembrie 2016, un 4-0 categoric, in care Llullaku si Axente reuseau cate o dubla.


Echipele probabile:

Gaz Metan: Plesca – V. Cretu, Diallo, M. Constantin, Busu – Chamed, I. Cristea, Fofana – D. Olaru, Fortes, R. Romeo


Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Popovici – Hanca, Mahlangu, Nistor – Sorescu, Axente, Salomao

 

https://www.sport.ro/liga-1/gaz-metan-dinamo-live-21-00-echipa-lui-bratu-poate-urca-pe-primul-loc-daca-va-castiga-echipele-probabile.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata