GAZ METAN 2-0 // Mircea Rednic l-a îndemnat pe Edi Iordănescu să ajute echipa: „Ce, Edi nu are bani?!” » Răspunsul a venit imediat

0 0

„Astăzi nu meritam absolut nimic din acest joc. Toată săptămâna s-au antrenat doar cei care și-au dorit să se antreneze. Din păcate asta s-a întîmplat. I-am avertizat că, dacă nu ne conectăm la miza momentului, vom avea de suferit.

Mai sunt trei săptămâni și va trebui la finalul lor să decidem ce vom face . Inclusiv eu! Dacă lucurile nu se lămuresc, trebuie să mă gândesc și la mine. Să fiu și eu egoist. Nu putem să facem performanță așa. Nu putem să păcălim fotbalul.  O parte dintre străini nu s-au antrenat. Le-am înțeles supărarea. Au familii, mulți locuiesc în incinta stadionuluui. Eu nu mă dezic de ei, ei sunt băieții alături de care am ajuns primii în play-off”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport. 

Edi Iordănescu,  provocat de Mircea Rednic

Mircea Rednic l-a muștruluit după meci pe Edi Iordănescu: „Putea să împrumute clubul și plătea jucătorii. Decât să ieșim și să ne plângem, mai bine faci ceva. Îi lua înapoi din drepturile TV. Ce, Edi nu are bani?!”.

Antrenorul medieșenilor afirmă că a apelat deja la metoda făcută celebră de Mircea Rednic, aceea de a aduce bani de acasă pentru echipă: „Am făcut eforturi și am adus bani de acasă ca să rezolv anumite lucruri. Le-am explicat că nu e vina conducerii, că nu ține de ei. Ieri le-a intrat un salariu. Pe data de 20 ar trebui să mai intre două. Am fost alături de ei, dar săptămâna asta i-am înțeles mai puțin”.

Vezi AICI clasamentul complet din play-out

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Vezi și: 

Mircea Rednic a găsit duo-ul cu care atacă play-off-ul sezonul viitor: „Au calitate și au demonstrat-o astăzi!”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-gaz-metan-2-0-mircea-rednic-l-a-indemnat-pe-edi-iordanescu-sa-ajute-echipa-ce-edi-nu-are-bani-raspunsul-a-venit-imediat-566802.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata